Catering Rotterdam
Rotterdamse Trouwlocaties
Rotterdam Trouwlocatie
Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar!
Rotterdam Trouwlocaties"Als exploitant van Landhuis de Oliphant te Rotterdam ervaren wij dit dagelijks.
De bereikbaarheid, uitstraling en inrichting zijn hiervoor medebepalend. Is de locatie bijzonder, dan is het evenement bij voorbaat al grotendeels geslaagd."

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om uw bijeenkomst te organiseren in uw eigen bedrijf dan kunnen wij uw wens verwoorden naar een gepaste ambiance.
Wij beschikken over een aantal zeer uiteenlopende locaties om uw evenement onder te brengen. Voor ieder evenement hebben wij een passende ambiance.

Van klein tot groot en van eenvoudig tot hoogstaande luxe.
 

Trouw Locaties in Rotterdam

Onze Huizen
Landhuis de Oliphant R’dam
Mauritshuis Willemstad
Oude Kerk van Charlois
Fort Sabina Moerdijk

Trouw Locaties Rotterdam
Events op Uw Locatie
Catering op uw Evenement
Evenementen Inrichting
Party Tenten Verhuur

Trouw Locaties Rotterdam
Schepen
Koninklijk Jacht Piet Hein
James Cook Rotterdam
Rijnschip Barcelona
Parel van de Linge

Trouw Locaties Rotterdam


Catering Rotterdam

 
Rotterdam Evenementen Catering

Heeft u binnenkort een grote of kleine receptie te houden, ter gelegenheid van een jubilaris, afscheid, presentatie, eerste paal, e.d. Wanneer u de opening van uw bedrijf feestelijk wilt inluiden dan beschikken wij over vele mogelijkheden om dit goed voor u te verzorgen. Bij ons kunt u terecht voor de bijbehorende drankjes en hapjes, maar wij kunnen ook een passende inrichting of een geschikte locatie voor uw bijeenkomst regelen.

Zo kunnen wij uw bedrijfshal omtoveren voor een receptie of een disco voor een spetterend feest of uw kantoor voor een productpresentatie.
  Evenementen Catering Rotterdam
Trouw Locatie Rotterdam

Trouwlocatie Rotterdam

Mauritshuis Willemstad

Evenementen Inrichting Rotterdam
Trouw Locatie Rotterdam
  Met gevoel voor ruimte, beleving, zitten en staan. Stijlvol klassiek, donkere kleuren met zwart lederen meubels en grote schemerlampen. Super lounge met veel zwart-wit, grote loungebanken en een hoogglans bar. Maar ook een neon dansvloer met bijpassende bar, cocktailshakers voor “het” jaren 80 feest.

Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om vele diverse thema’s uit te voeren. Onder andere; Western, Caribbean, Arabisch, Italiano of juist typisch Hollands. We kunnen iedere ruimte volledig inrichten naar uw wens.

Trouwlocatie Rotterdam

Party Tenten Verhuur Rotterdam

Door onze werkzaamheden voor diverse woningcorporaties en bouwbedrijven hebben wij ons de afgelopen jaren sterk kunnen ontwikkelen in het verzorgen en plaatsen van mobiele accommodaties voor speciale evenementen.

Op plekken waar u het in eerste instantie niet mogelijk acht, kunnen wij bedrijfspresentaties, workshops of diners verzorgen. Van het aanvragen van vergunningen tot het plaatsen van de juiste verlichting en toiletvoorzieningen.
  Feest Tenten Verhuur Rotterdam
Trouw Locatie Rotterdam