Catering Rotterdam
Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar!

“Bij alle goed georganiseerde bijeenkomsten en evenementen mag de catering natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om simpelweg een kopje koffie met een roomboterkoekje of om een luxe 5-gangen diner, wij verwezenlijken het voor u.”

“Onze cuisiniers hebben een breed en bijzonder aanbod van lunches, diners, buffetten en tafelgarnituren voor u bedacht en zorgen voor een tevreden innerlijke mens. Uiteraard zullen wij onze culinaire suggesties afstemmen op uw wensen en/of het thema van de bijeenkomst en uw genodigden/gasten. ”
Onze cuisiniers zullen uw zintuigen laten genieten!
  Catering & Klassiek Romantisch Dineren in Rotterdam
Klassiek Dineren Rotterdam
Beste Catering van Rotterdam
Stijlvol dineren aan sjiek gedekte tafels met glimmend glaswerk en bestek. Exclusief bij u thuis of op een van onze bijzondere locaties.

Onze gastheren en -vrouwen zullen u op uw wenken bedienen. Samen met onze chef-kok kunnen wij ieder gewenst menu voor u samenstellen.

Natuurlijk houden wij hierbij ook rekening met de producten van het seizoen en de passende wijnen.
  Rotterdam Tapas & Fingerfood Catering
FingerFood & Tapas Catering in Rotterdam
Beste Catering van Rotterdam
Rotterdam Cryo Koken & Catering

Op een site plate, aan een vorkje, op een spiesje, in een glas, op een lepel of gewoon uit de hand.
Kleine gerechtjes worden ook wel eens hapjes, amuses, tapas, pinchos of fingerfood genoemd. Deze kleine gerechten verschillen vaak in detail.

Door traditionele amuses op een moderne manier te presenteren spreken wij bijvoorbeeld over fingerfood. Voor uw bijeenkomst, receptie of feestavond kunnen wij alle mogelijke gerechten verzorgen. Zowel warm, koud, hartig als zoet.

Voor iedere bijeenkomst hebben wij passende gerechten van lokale hapjes tot luxe pinchos.

 

 

 

 

  Biologische Catering Rotterdam
Biologische Catering in Rotterdam
Beste Catering van Rotterdam
Rotterdam Cryo Koken & Catering

Zoals een echte Bourgondiër geniet van alle jaargetijden. Maar ook zo puur dat biologisch vanzelf groen is. Met passie kijken wij naar de meest smaakvolle biologische en seizoensproducten.

Onze chef-koks hebben de creatieve vrijheid om ieder seizoen een aantal gerechten samen te stellen die ook bij u aan tafel vele papillen zullen prikkelen. Bij onze dinervoorstellen zullen wij altijd een passend seizoensgerecht presenteren.

Maar puur koken gaat verder. Biologische producten worden geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdings- middelen en houden rekening met het welzijn van dieren. En dat bevorderd ook de smaak van deze producten.

Met genoegen kunnen wij al onze culinaire voorstellen ook biologisch presenteren, zelfs de bijpassende wijnen.

keurmerken

  Cryo Koken & Catering Rotterdam
Cryo Catering Rotterdam
Beste Catering van Rotterdam
Rotterdam Cryo Koken & Catering

Ook de hedendaagse smaakbeleving is onderhevig aan trends. Zo ontstaan ieder jaar weer een aantal nieuwe trends op het gebied van eten en drinken.

Onze chef-koks houden deze ontwikkelingen met interesse voortdurend in de gaten en passen de unieke en meest vooruitstrevende trends toe op ons assortiment.

Zo kunnen wij sinds kort ook cryokoken. Het verrassen van de smaakpapillen met nieuwe smaaksensaties en de verbluffende kookstijl die hieraan verbonden is.

Door het principe van koud frituren kunnen zowel zoet als hartige lekkernijen worden bewerkt.