Catering Rotterdam
Rotterdam Party Entertainment
Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar! 
“Uw evenement nog spectaculairder door een bijzondere openingsact, gastspreker of optreden van een geweldige artiest. Zelfs voor uw dinerdansant weten wij de juiste pianist te vinden.

Wij adviseren u graag over entertainment dat perfect aansluit bij uw evenement, uw budget en uw gasten.”

  Spectaculaire Opening met Vuurwerk, Ballonnen & Entertainment in Rotterdam Vuurwerk, ballonnen, grote knallen of een symbolische openingshandeling.

Alles is mogelijk, wanneer u even geen inspiratie heeft kunnen wij voor u de juiste entertainment organiseren om uw opening of bijeenkomst tot een spetterend succes te maken.

Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden contact met ons op.
 
Bruiloft & Receptie Entertainment Rotterdam

Entertainment voor Openingen & Ceremonie

Party & Feest Entertainment Rotterdam Heerlijk genieten van een onbezorgde avond lachen. Heeft u wel eens gedacht aan een voorstelling “op maat”? Anekdotes uit uw eigen bedrijf worden dan luchtig en komisch verwerkt in het programma.

Wellicht de ideale manier om uw personeelsfeest te beginnen.

Bruiloft & Receptie Entertainment Rotterdam


Straat Theater op Receptie, Opening & Bruiloft in Rotterdam
Van straattheater tot recycle kunste- naar. Van verbazing en verwondering in de lach. Voor iedere feestelijkheid een gepaste performance. Acteurs kunnen uw bijeenkomst helemaal afmaken, met weinig middelen veel aandacht genereren.

Voor een ontvangst, opening, parade, promo- tionele of begeleidingsact werken wij samen met professioneel opgeleide zangers, dansers en acteurs. Naast het vaste aanbod van acts is er ook ruimte voor maatwerk producties.

Rotterdam Straat Theater &  Acteurs
Party Entertainment Rotterdam

Sneltekenaar Karikatuur Tekenaar Snelschilder in Rotterdam
Sneltekenaar & Snelschilder Rotterdam
Party Entertainment Rotterdam
Sneltekenaars kunnen op komische wijze uw gewaardeerde collega’s portretteren. Tijdens uw feest loopt onze cartoonist rond met zijn ezel en leent zo de gasten voor zijn creaties.

In opkomst zijn de kunsten van de snelschilder. Iedereen zal verbaast zijn over deze talenten, binnen 3 minuten schildert deze kunstenaar onder het oog van uw gasten een realistisch groot schilderij.
 
Bruiloft Muziek Band Dj Coverbands in Rotterdam

Een coverband, troubadour of juist die geweldige pianist.
Toch liever een dj die de jaren ‘80 weer doet herleven?

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook het juiste moment muzikaal omlijsten. Een troubadour of sopraan die uw speech begeleid en zo een onvergetelijke avond creëert.

Een stijlvol muzikaal intermezzo op een hoog professioneel nivo met musici die met hun optreden en in hun muziekkeuze iedere keer weer moeiteloos zich kunnen aanpassen aan het publiek, de sfeer en omstandigheden. De perfecte muziek voor uw gelegenheid dient sfeervol, warm, romantisch en met veel vakmanschap & passie gespeeld te worden.

Coverband Rotterdam
 


  Bij een groot feest kan natuurlijk een band niet ontbreken. De sfeer die een cover- band kan creëren herkend iedereen! Dansen en meezingen op de bekende nummers uit de hitlijst van nu en toen.

Een kleine of big band, wij adviseren u van harte over uw mogelijkheden.

Coverband Rotterdam
 
Dj voor Bruiloft & Receptie in Rotterdam

Wanneer je wilt swingen en verzoeknummers aanvragen is een DJ de beste keus. Onze dj's hebben de beschikking over een uitgebreide muziekcollectie waarin vele stijlen zijn terug te vinden, zoals: Lounge, Jaren 60/70/80/90, Top 40, Dance, Après-Ski, Zomers, Nederlandstalig, etc.

   
Dj Bruiloft Receptie Rotterdam Onze dj's hebben een uitstekende geluids-installatie met een draadloze microfoon voor speeches en optredens.

Ook de sfeervolle lichtshow met verlichte dansvloer, spiegelbol, bellenblaasmachine, stroboscoop en een rookmachine kunnen de show compleet maken. Met vele lichteffecten zal het een dansavond worden tot in de late uurtjes.

 
Rotterdams Muziek Trio Bruiloft

Voor een persoonlijke muzikale noot kunnen wij ook bijzondere gezel- schappen organiseren, zoals jazz trios, troubadours, pianisten, sopranen, etc.

Sfeer- & stijlvolle muzikale begeleiding tijdens een dinerdansant of congres. Wellicht juist die twee muziekanten die het levenslied zo schitterend kunnen verworden.

De perfecte aanvulling voor
uw bedrijfsfeest of opendag.

  Feest Band Covers Rotterdam