Catering Rotterdam Rotterdam Catering
 
Trouw Arrangementen Catering Rotterdam

Thema Arrangementen
Festa di Maffia
Halloween
Nacht der Ridders

Huwlijks Arrangementen Rotterdam
Feestelijke Arrangementen

BBQ-feest
Kerstfeest
Nieuwjaarsfeest

Huwlijks Arrangementen Rotterdam
Workshop Arrangementen
Workshop Teambuilding
Culinaire Workshop
Workshop Muziek
Creatieve Workshop
Golf Clinic

Huwlijks Arrangementen Rotterdam


Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar!
“Wij hebben voor u de volgende arrangementen gecreëerd zodat u duidelijk en snel een indicatieprijs heeft voor uw bijeenkomst. Wij hebben arrangementen voor vergaderingen, diners, workshops en themafeesten.”

“Misschien vindt u hieronder een leuk idee voor uw personeelfeest, teambuilding of relatiedag?”
Workshop Arrangement Rotterdam
 
Barbeque BBQ Catering Rotterdam

Heerlijk ongedwongen genieten van het ideale zomergevoel terwijl wij voor u en uw gasten de barbecue ontsteken en alles volledig verzorgen.

In de zomermaanden kunnen wij voor uw personeels- of bedrijfsfeest alle benodigdheden en service leveren voor een heerlijk barbecue feest.

Vanaf 45 personen.
  BBQ Barbeque Feest Catering Organisatie Rotterdam
Barbeque Feest BBQ Party Catering Rotterdam
Barbeque Catering Bedrijf Rotterdam

Kerst Feest Catering Organisatie Rotterdam

Kerst Feest Catering Organisatie Rotterdam
Kerstfeest Party Catering Organisatie Rotterdam
  Hoe korter de dagen worden, des te meer lichtjes er worden aangestoken. De dennenbomen zie je overal in de stad. Kerstmis is het feest van warmte, gezelligheid en overvloed. December is ook de maand om uw mensen te bedanken voor hun inzet en om terug te kijken op een succesvol jaar.

Met goed gezelschap. Een glas gezelligheid en gepofte kastanjes het jaar afsluiten. De sneeuw kunnen we u niet garanderen, een perfecte ambiance met alles erop en eraan wel. Natuurlijk kunnen wij het jaar ook afsluiten bij uw eigen bedrijf met ons kerstarrangement.

Vanaf 40 personen.

Kerstfeest Catering Rotterdam

Oud & Nieuw Jaar Feest Catering Rotterdam

Traditie getrouw het glas heffen in het nieuwe jaar met uw relaties, genodigden en collega’s. Natuurlijk wordt het nieuwe jaar ingeluid met feestelijke bubbels, oliebollen en appelbeignets. In een ongedwongen informeel samenzijn vooruit blikken op de nieuwe uitdagingen voor het komende jaar.

Heeft u wel eens gedacht aan een bijzondere nieuwjaarstoespraak? Een cabaretier die in het nieuwe jaar; komisch doch kritisch, de aandacht richt op uw doelstellingen voor het nieuwe jaar. Een speech die niet vergeten zal worden!! Wat dacht u van een traditioneel Nieuwjaarsontbijt in uw vertrouwde omgeving bij u op kantoor?

Vanaf 40 personen.

  Oud & Nieuw Jaar Feest Catering Rotterdam
Oud en Nieuw jaars feest Catering Rotterdam