Catering Rotterdam
Rotterdamse Trouwlocaties
Rotterdam Trouwlocatie
Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar!
Rotterdam Trouwlocaties"Als exploitant van Landhuis de Oliphant te Rotterdam ervaren wij dit dagelijks.
De bereikbaarheid, uitstraling en inrichting zijn hiervoor medebepalend. Is de locatie bijzonder, dan is het evenement bij voorbaat al grotendeels geslaagd."

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om uw bijeenkomst te organiseren in uw eigen bedrijf dan kunnen wij uw wens verwoorden naar een gepaste ambiance.
Wij beschikken over een aantal zeer uiteenlopende locaties om uw evenement onder te brengen. Voor ieder evenement hebben wij een passende ambiance.

Van klein tot groot en van eenvoudig tot hoogstaande luxe.
 

Trouw Locaties in Rotterdam

Onze Huizen
Landhuis de Oliphant R’dam
Mauritshuis Willemstad
Oude Kerk van Charlois
Fort Sabina Moerdijk

Trouw Locaties Rotterdam
Events op Uw Locatie
Catering op uw Evenement
Evenementen Inrichting
Party Tenten Verhuur

Trouw Locaties Rotterdam
Schepen
Koninklijk Jacht Piet Hein
James Cook Rotterdam
Rijnschip Barcelona
Parel van de Linge

Trouw Locaties Rotterdam


Catering Rotterdam

 
Landhuis De Olifant Rotterdam Charlois

Landhuis de Oliphant is een gebouw met een rijke historie. Het Landhuis dat stamt uit 1592, heeft ruim vier eeuwen in het buurtschap Nieuwe Sluis op het eiland Voorne Putten gestaan. Tussen 1975 en 1977 werd het gebouw steen voor steen afgebroken om weer in zijn geheel te worden herbouwd als ”Huis der Gemeente” in het Zuiderpark te Rotterdam.

Op dit rustieke plekje, te midden van veel groen doet Landhuis de Oliphant o.a. dienst als trouwlocatie en wordt het ook voor recepties, jubilea, reünies en vergaderingen gebruikt.

Landhuis de Oliphant heeft een karakteristieke indeling met authentieke kamers en sfeervolle zalen verdeeld over drie etages. Vanzelfsprekend zijn deze verschillende ruimtes in te richten naar uw wensen en verwachtingen. In de zomerse maanden kunt u gebruik maken van het zonnige terras en de prachtige Franse tuin.
  Landhuis De Oliphant Rotterdam
Trouw Locatie Rotterdam

Trouwlocatie Rotterdam

Mauritshuis Willemstad

Het Mauritshuis Willemstad
Trouw Locatie Rotterdam
  Het Mauritshuis werd in 1623 in opdracht van Prins Maurits gebouwd. Dit “Princehof”, de toenmalige naam, werd gebouwd als jachtslot en buitenverblijf, waar de prins ver van 's Gravenhage tot rust kon komen. Hierna heeft het Mauritshuis vele verschillende functies gehad, zoals magazijn, ziekenhuis en Rijkspostduivenstation. In april 1967 besloot het Rijk om het gebouw van de hand te doen en bood het de gemeente te koop aan voor een symbolisch bedrag van ƒ 1,=. Het gebouw werd vervolgens opgeknapt voor een bedrag van ƒ 2.000.000,=. Op 15 december 1973 werd het Mauritshuis opnieuw in gebruik genomen.

Uw huwelijk of congres in het Mauritshuis geeft uw dag een extra feestelijk tintje. De sfeervol ingerichte zalen stralen een rijke historie uit. De statige maar romantische Raadzaal is bij uitstek geschikt voor belangrijke plechtigheden. Met kleine gezelschappen heeft de Burgemeesterskamer een unieke intieme sfeer.

Trouwlocatie Rotterdam

Oude Kerk van Charlois Rotterdam

De allereerste kerk moet er vrijwel zeker vóór 1467 gestaan hebben. Deze kerk moet een zeer eenvoudig gebouw zijn geweest. Volgens sommige geschiedschrijvers is deze kerk in het jaar 1511/’12 waarschijnlijk door een grotere vervangen. Het orgel, de twee wapenborden en de naamlijsten der predikanten zijn voorwerpen van de vroegere kerk die vandaag de dag nog te zien zijn. Veel van de andere zaken zoals o.a. de houtsnijwerk familiewapens en de wapens van Schout en Schepenen zijn aan het toenmalige Rotterdams Museum van Oudheden (Historisch Museum) afgegeven.

Dit prachtige monument, gelegen in het hart van Oud-Charlois in Rotterdam-Zuid, is niet alleen de zondags thuisbasis van de Hervormde Gemeente Charlois. De Oude Kerk is ook beschikbaar voor congressen, concerten, bruiloften en tal van andere gelegenheden.
  Oude Kerk Charlois Rotterdam
Trouw Locatie Rotterdam

Trouwlocatie Rotterdam

Fort Sabina Moerdijk

Fort Sabina Moerdijk
Trouw Locatie Rotterdam
  Aan weerszijden van het Volkerak werden in 1811 door de Fransen twee forten gebouwd, één op de oostpunt van Oostflakkee nabij Ooltgensplaat en de ander op de Brabantse wal in de noordwesthoek van de Sabina Henricapolder. Het fort Sabina behoorde samen met de forten Prins Frederik, De Hel en Bovensluis en Buitensluis tot de Stelling van het Hollandsch Diep en Volkerak met Willemstad als centrale vesting. Het fort werd op 24 februari 1924 opgeheven als vestingwerk. De gemeente Fijnaart en Heijningen kocht fort Sabina in 1977, maar verkocht het vier jaar later aan Staatsbosbeheer.

Deze locatie leent zich uitermate voor inspirerende vergaderbijeenkomsten, workshops en trouwfeesten. Op een uniek gelegen locatie, te midden op een weids landgoed, zijn u en uw genodigden van harte welkom voor een inspirerende en sfeervolle dag. Deze locatie bevindt zich in het midden van een natuurgebied en biedt derhalve ook meerdere mogelijkheden voor buitenactiviteiten in een prachtige omgeving.