Catering Rotterdam
Crew Catering Rotterdam
Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar!
Rotterdam Catering Crew
     
     
  “Marinus van Donk heeft met zijn medewerkers één doel voor ogen; met persoonlijke aandacht, improvisatievermogen en professionaliteit ieder evenement tot een blijvende herinnering van u & uw gasten te maken.

Onze flexibele organisatie biedt totaalverzorging van evenementen aan bedrijven en particulieren waarbij het eten en drinken wordt afgestemd op de huidige smaakbeleving.”
 

  Party catering Rotterdam  
  Catering Service Rotterdam
Catering Bedrijf Rotterdam
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verzorgen van de drankjes, hapjes of buffet tijdens uw evenement of bijeenkomst? Dan kunnen wij u hierbij assisteren, wij beschikken over bekwame personeelsleden die het gastheerschap vanuit hun opleiding en onze eigen leermeesters geïnstrueerd krijgen.

Daarnaast beschikken wij over een eigen keuken en kunnen wij zelfs Halal en Koser gerechten verzorgen. Ons streven is om biologische producten te verwerken en zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan onze samenleving.
 
Rotterdams Catering Bedrijf
  Evenementenorganisatie Rotterdam  
  Evenementen Organisatie Rotterdam
Catering Bedrijf Rotterdam
Wij zijn ons er van bewust dat het organiseren van een evenement soms heel hectisch kan verlopen en dat alle partijen zich flexibel moeten kunnen opstellen, daarom zullen wij ten alle tijden al het mogelijke in het werk stellen om tot op het laatste moment aan uw wensen te kunnen voldoen. Van vergunningaanvraag tot de laatste ballon die de lucht in gaat.

Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons boven aan de lijst. Door eerst goed naar uw wensen te luisteren, zullen wij vanuit onze jarenlange ervaring een advies geven, dat aansluit bij uw wensen.
 
Rotterdams Catering Bedrijf
  Party Catering Bedrijf Rotterdam  
  Rotterdam Party Catering
Catering Bedrijf Rotterdam
Indien u interesse heeft of meer informatie wenst over de vele mogelijkheden van Marinus van Donk Party Catering & Evenementen Organisatie Rotterdam, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Na het persoonlijke gesprek stellen wij met plezier een offerte op maat voor u op.
 
Rotterdams Catering Bedrijf


 


mvo

Ons bedrijf heeft naast de bedrijfsdoelstellingen ook oog voor de samenleving waarvan wij onderdeel zijn. Wij willen op een actieve manier iets betekenen voor milieu, maatschappelijke, lokale en vrijwilligersorganisaties.

Zo steunen wij met regelmaat eenmalige acties zoals: de ‘fiets voor Sofia’ tocht, Fancy Fair Sabina van Egmondschool, opening Oude Kerk van Charlois, ‘senioren kerstdiner’ Bethelkerk, Opzoomer e.d.

Wij beseffen dat wij als bedrijf met onze medewerkers en met onze klantengroep midden in de maatschappij staan en daarmee ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Door onze dienstverlening leveren wij van nature een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. Maar ook buiten ons primaire werkterrein pakken wij die verantwoordelijkheid op door ondersteuning van organisaties die zich manifesteren op een maatschappelijk vlak.

Wij werken bijvoorbeeld nauw samen met verschillende instanties waaronder: Stichting Lezen en Schrijven, Nederland Schoon, Sofietje, Incofin, Jong Ondernemen en Stichting Pameijer.

Party Catering & Eevenementen Organisatie
  Catering Bedrijven Rotterdam

Met genoegen hebben wij voor de volgende opdrachtgevers
bijeenkomsten en evenementen mogen verzorgen.

Catering Rotterdam

Horeca Vacatures Rotterdam
  Rotterdam Horeca Vacatures

Zelf bepalen wanneer je werkt & met plezier je geld verdienen?
Vindt je leuk om met mensen te werken en hou je van afwisselend werk op verschillende locaties?
Zijn gastvrijheid, flexibiliteit &
gedrevenheid jouw sleutelwoorden?


Dan hebben een aantal leuke banen in de horeca voor jou. Wij zijn op zoek naar gastvrouwen & gastheren om ons team te versterken!

Stuur ons een email met je motivatie, je naam, cv en telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen.

Horeca Vacatures in Rotterdam