Catering Rotterdam Rotterdam Catering
 
Trouw Arrangementen Catering Rotterdam

Thema Arrangementen
Festa di Maffia
Halloween
Nacht der Ridders

Huwlijks Arrangementen Rotterdam
Feestelijke Arrangementen

BBQ-feest
Kerstfeest
Nieuwjaarsfeest

Huwlijks Arrangementen Rotterdam
Workshop Arrangementen
Workshop Teambuilding
Culinaire Workshop
Workshop Muziek
Creatieve Workshop
Golf Clinic

Huwlijks Arrangementen Rotterdam


Party Catering Rotterdam
Laat onze cuisiniers uw zintuigen genietenGeraffineerde arrangementen voor úw gelegenheidOnze sfeervolle locaties voor een ambiance op maatHet creeeren van bijzondere herinneringenOntspannen uw dag tegemoet gaanOnze visie & organisatieWij staan voor u klaar!
“Wij hebben voor u de volgende arrangementen gecreëerd zodat u duidelijk en snel een indicatieprijs heeft voor uw bijeenkomst. Wij hebben arrangementen voor vergaderingen, diners, workshops en themafeesten.”

“Misschien vindt u hieronder een leuk idee voor uw personeelfeest, teambuilding of relatiedag?”
Workshop Arrangement Rotterdam
 
Teambuilding Workshop Rotterdam

Op zoek naar uitdagende activiteiten en entertainment voor uw medewerkers? Wij bieden u een unieke en leuke dag met inspirerende teamopdrachten. U zult werken aan specifieke doelen binnen uw team, zoals teamrollen, leiderschapstijlen of projectmatig samenwerken.

Ontspanning en plezier staan voorop en vormen de randvoorwaarden om nieuwe inzichten op te doen aangaande allerlei verschillende teamprocessen.

Met edutainment bereikt u het uitgezette doel door een leuke en doelgerichte dag aan te bieden aan uw medewerkers. Edutainment kan een voortraject zijn voor wanneer u twijfelt over het aangaan van een intensieve, diepgaande training. Samen met u bepalen we de inhoud en de dagindeling. Een goed teamproces staat centraal op deze unieke dag.

  Workshop Teambuilding Organisatie Rotterdam
Workshop Teambuilding Organisatie Rotterdam

Teambuiding Workshop Rotterdam

Culinaire Workshop Culinair Rotterdam

Workshop Culinair Rotterdam Teambuilding
Workshop Teambuilding Organisatie Rotterdam
  In deze workshop zullen onze chef-koks een gerecht samen met u bereiden en kijken hierbij naar seizoensgebonden producten, smaakbeleving en presentatie. Zodat het thuisfront met verbazing van uw eigen gerecht kan genieten!

Maar de culinaire beleving van de gerechten staat op losse schroeven als de digestieve en wijnen vergeten worden. Uiteraard kunnen wij ook workshops geven over de verschillende bijzondere digestieve en wijnen. Deze workshops doen wij in samenwerking met onze gerenommeerde wijnkoperij Platenburg.

Teambuiding Workshop Rotterdam

Muziek Workshop Teambuilding Rotterdam

Op zoek naar een swingend, ontspannen en actief team workshop? In de muziekworkshop staan actie, enthousiasme, samenwerking en communicatie centraal. Iedereen doet mee met een echt instrument, er wordt veel gelachen, en op ontspannen en humoristische manier ontstaat er een enthousiasmerende samenwerking met een verrassend eindresultaat.

Verschillende ritmepatronen lopen door elkaar heen en met een compleet instrumentarium wordt er in een mum van tijd door de deelnemers een swingend energieke ritme gespeeld. Tijdens de workshop ervaart uw groep als vanzelf op een speelse en ontspannen manier de begrippen luisteren, volgen, ondersteunen, en samenwerken. Ritme laat mensen samen swingen.

  Workshop Muziek Rotterdam Teambuilding
Workshop Teambuilding Organisatie Rotterdam

Teambuiding Workshop Organisatie Rotterdam

Creatieve Workshop Teambuilding Rotterdam

Creatieve Workshop Teambuilding Rotterdam
Workshop Organisatie Rotterdam
  Ontdek de kracht van creativiteit! Via het ontwikkelen van ideeën en zoeken naar creatieve oplossingen leren de deelnemers elkaar in een geheel andere situatie kennen.

U en uw medewerkers zullen in teamverband werken aan een kunstwerk of gedurende één dag in groepjes een expositie tot stand brengen. Door middel van schilderen op doek, boetseren of beeldhouwen leren uw medewerkers op creatieve wijze samen te werken.

Zo bouwt u aan de teamgeest, werkt u aan de interne communicatie en bevorderd de creatieve samenwerking. Het resultaat zijn een aantal kunstwerken die een blijvende herinnering zijn aan een creatieve dag.

Maffia Casino Feest Organisatie Rotterdam

Golf Workshop Clinic Rotterdam

Een halve dag vergaderen op een van onze vaste locaties gevolgd door een ontspannen golfclinic. Voor de captains of industrie, maar ook geschik voor de absolute beginner.

Het buitenterrein van onze locaties richten wij tijdelijk in met 6 of 9 spannende holes. Na de golfintroductie van circa 30 minuten gaan de spelers het veld in met een golfpro. Een ieder krijgt een ijzer 7, PW, een putter, 3 golfballen en een afslagmatje mee. Voor de beginner een leuke introductie waarbij het spel plaatsvindt in het veld en niet op de driving range.
  Workshop Golf Clinic Rotterdam Teambuilding
Golf Workshop Organisatie Rotterdam